Romanii care vor sa-si cumpere o masina noua sunt dispusi sa plateasca intre 11.700 si 31.200 de euro, bugetele acestora fiind in crestere fata de anii trecuti, potrivit unui studiu realizat de Jato Dynamics.

Esti curios de ceea ce se intampla in lumea auto? Iti trimitem stirile zilei direct pe e-mail.

Bugetele pentru achizitia unei masini noi in Romania au crescut fata de anii trecuti, iar clientii sunt mai interesati de un cost cat mai mic de utilizare si o valoare de vanzare cat mai mare, scrie Automarket.ro.

Un studiu realizat de Jato Dynamics si publicat de Inchcape, compania care importa marca Toyota in Romania, arata ca romanii sunt dispusi sa plateasca intre 11.700 si 31.200 de euro pe o masina noua.

Clientii care doresc o masina din clasa mica iau in calcul, in medie, un buget de 11.700 de euro. Suma urca la 20.750 de euro pentru clasa medie, in timp ce bugetul pentru achizitia unui SUV nou este cuprins intre 23.000 si 31.200 de euro, potrivit studiului.

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri