Linia de troleibuz 66 va funcţiona între "Vasile Pârvan" şi "Arena Naţională”, urmând ca pe traseul neacoperit să funcţioneze linia navetă de autobuz 667, potrivit Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

"Măsura a fost dispusă ca urmare a solicitării Trustului de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA, în vederea efectuării lucrărilor de execuţie a Pasajului Doamna Ghica. Astfel, până la finalizarea lucrărilor, linia de troleibuz 66 va funcţiona pe traseul de bază de la terminalul "Vasile Pârvan" până la intersecţia Bd. Carol/ Calea Moşilor, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin până la "Arena Naţională" şi retur", mai spune TPBI.

Măsura va începe din data de 14 februarie. În locul troleibuzelor, călătorii va putea utiliza linia navetă de autobuz 667, care va funcţiona între "Piaţa Rosetti" şi terminalul "Spitalul Fundeni".

Pe acest traseu, vehiculele vor efectua toate staţiile liniei 66, iar la capătul de linie "Piaţa Rosetti" vor avea staţie comună cu autobuzele liniei 311.
În perioada lucrărilor, liniile de troleibuz 70 şi 85 vor funcţiona cu un parc de vehicule suplimentat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri