Traficul prin PTF Giurgiu-Ruse este oprit marţi pe ambele sensuri din cauza unui protest al fermierilor bulgari care se desfăşoară în sensul giratoriu din PTF Ruse, scrie Agerpres.

"Începând cu ora 10:10 traficul este oprit pe ambele sensuri pentru toate mijloacele de transport din cauza protestului fermierilor bulgari in sensul giratoriu din PTF Ruse. Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, cu privire la faptul că în zilele de 6 şi 7 februarie 2024, în intervalul orar 10:30-12:30, pe teritoriul Bulgariei vor fi desfăşurate acţiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Ruse-Giurgiu', se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ITPF Giurgiu.

Potrivit ITPF Giurgiu, în funcţie de evoluţia situaţiei în punctul de trecere a frontierei, timpii de aşteptare vor fi actualizaţi periodic.

În prezent, timpul de aşteptare la controlul de frontieră, prin PTF Giurgiu, este de 120 de minute pe ambele sensuri de mers, atât pentru camioane cât şi pentru autoturisme.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri