Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender, partener al echipei Ferrari, a dezvăluit noutățile pentru sezonul 2024 ale parteneriatului cu echipa de Formula 1. Noile elemente includ o amplasare mai bună a logo-ului Bitdefender pe căștile piloților Scuderia Ferrari și pe tricourile oficiale, cât și ale șefului echipei, se menționează într-un comunicat.

În 2024, parteneriatul dintre Bitdefender și Scuderia Ferrari va integra, de asemenea, evenimente private cu piloții și membrii echipei tehnice, tururi rapide pe circuitul Fiorano din Italia, vizite ale fabricii, acces la boxe și alte activități de marketing specifice. Anul trecut, Bitdefender a extins parteneriatul cu Ferrari S.p.A. furnizând soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence pentru operațiunile de securitate informatică de la nivel global ale companiei.

Ferrari S.p.A. a integrat Bitdefender Advanced Threat Intelligence în centrul său de operațiuni de Securitate (SOC) pentru a ajuta analiștii în securitate informatică de la Ferrari să valideze și să trieze mai rapid alertele, să îmbunătățească capabilitățile de threat hunting și de răspuns la incidente de securitate informatică.

Charles Leclerc, gata de al șaselea sezon la Ferrari

„Fanii vor observa de acum o vizibilitate sporită a brandului Bitdefender pe elementele de siguranță critice menite să protejeze piloții: costumele, casca și dispozitivul halo de pe monopost. În urma extinderii parteneriatului nostru cu Ferrari în mai 2023, când soluțiile Bitdefender au fost integrate în operațiunile de securitate ale companiei, am ajustat modul în care logo-ul nostru este amplasat pe aceste elemente pentru a sublinia dedicarea noastră în a proteja datele clienților și a le câștiga încrederea în lupta continuă împotriva criminalității cibernetice”, spune Florin Talpeș, CEO și cofondator al Bitdefender.

În septembrie 2022, Bitdefender a anunțat un parteneriat multianual cu Ferrari S.p.A., pentru a deveni partener al echipei Scuderia Ferrari în Campionatul Mondial de Formula 1. Parteneriatul este o aliniere naturală între cele două companii, evidențiind puterea datelor, a oamenilor și a mașinilor care lucrează împreună pentru a excela. În 2024, Ferrari va continua cu aceeași formulă la nivelul piloților, mizând pe spaniolul Carlos Sainz și pe monegascul Charles Leclerc. Din 2025, însă, echipa italiană a anunțat că-l va înlocui pe Sainz cu septuplul campion mondial britanic Lewis Hamilton.

Sursa foto: Bitdefender

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri