Studentii care doresc imprumut pentru studii in Anglia pot aplica pana la finalul lunii iunie. Cum pot fi obtinuti banii

Numarul studentilor care au aplicat in acest an pentru imprumutul de studii acordat de Guvernul britanic a crescut cu 12% fata de anul trecut, iar perioada de inscrieri se incheie abia la finalul lunii iunie. Pentru aceste imprumuturi care se acorda tinerilor studenti pentru plata taxelor scolare pot aplica si tinerii din alte tari europene, inclusiv romanii care doresc sa urmeze o facultate in Marea Britanie.

Un numar record de peste 636.000 de aplicatii a fost inregistrat in acest an pentru obtinerea finantarii guvernamentale pentru studii in Marea Britanie. Imprumuturile pentru studii sunt oferite de Student Loans Company si, in prezent, sunt dedicate in special studentilor la nivel de licenta. Cei mai multi studenti care aleg Marea Britanie ca destinatie de studiu acceseaza acest imprumut, din moment ce taxele au crescut foarte mult in ultimii trei ani, ajungand la 9.000 de lire.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Absolventi/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Programul „Noua casă": Statul ar putea garanta 60% din valoarea creditului
Setari Cookie-uri