Agenţia de recrutare şi plasare a personalului străin, Work from Asia salută proiectul de act normativ al Guvernului prin care este propusă majorarea la 50.000 a numărului de muncitori străini cu drept de lucru în România.

,,Salutăm această majorare a numărului de muncitori străini acceptaţi anul acesta să lucreze în România. Considerăm că decizia Guvernului este una înţeleaptă în contextul crizei de personal fără precedent cu care se confruntă în prezent ţara noastră.

Am resimţit din plin impactul avut de această acută lipsă de personal, care s-a tradus pentru noi într-o creştere semnificativă a numărului de oferte de angajare primite în special din sectorul HoReCa, zona construcţiilor şi chiar din agricultură”, a declarat Yosef Gavriel Peisakh.

Yosef Gavriel Peisakh

Comparativ cu anii trecuţi, este vizibilă creşterea nevoii de forţă de muncă străină în România, însă odată cu apariţia acestui fenomen se remarcă şi necesitatea informării corecte a antreprenorilor români asupra condiţiilor de bază pe care trebuie să le ofere forţei de muncă din Asia.

De la asigurarea cazării şi meselor, atunci când lucrezi cu forţa de muncă straină este vitală buna colaborare dintre angajator şi agenţia de plasare a forţei de muncă, cea care este responsabilă de asigurarea drepturilor şi beneficiilor muncitorilor străini.

Una dintre companiile cu cea mai mare experienţă pe piaţa serviciilor de recrutare a personalului asiatic din România, încă din 2010 Work from Asia a securizat şi intermediat cu succes sute de contracte de recrutare pentru aproape toate domeniile de business.

Compania asigură forţă de muncă din ţări precum Filipine, Vietnam, Nepal, Sri Lanka, Indonezia, Pakistan, India şi Bangladesh și acoperă nevoile existente din domenii precum: construcţii, agricultură şi zootehnie, confecţiile textile şi Horeca, pentru a menţiona doar câteva dintre acestea.

Aria de activitate a agenţiei include şi asigurarea forţei de muncă pentru segmentul industrial, unde pune la dispoziţia clienţilor săi personal din Asia pentru orice tip de fabrică, până la intermedierea serviciilor de curăţenie, ingrijire persoane vârstnice sau cu dizabilităţi.

Work from Asia este o agenţie de recrutare personal asiatic care vizează şi sprijinirea sectoarelor auto, de la prin oferirea de personal pentru domeniul automotive, până la soluţionarea lipsei de personal din service-urile auto, spălătorii şi nu în ultimul rând domeniul transporturilor de mărfuri şi persoane.

Sursa foto: Work from Asia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri