Agenţia de recrutare şi plasare a personalului străin, Work from Asia salută proiectul de act normativ al Guvernului prin care este propusă majorarea la 50.000 a numărului de muncitori străini cu drept de lucru în România.

,,Salutăm această majorare a numărului de muncitori străini acceptaţi anul acesta să lucreze în România. Considerăm că decizia Guvernului este una înţeleaptă în contextul crizei de personal fără precedent cu care se confruntă în prezent ţara noastră.

Am resimţit din plin impactul avut de această acută lipsă de personal, care s-a tradus pentru noi într-o creştere semnificativă a numărului de oferte de angajare primite în special din sectorul HoReCa, zona construcţiilor şi chiar din agricultură”, a declarat Yosef Gavriel Peisakh.

Yosef Gavriel Peisakh

Comparativ cu anii trecuţi, este vizibilă creşterea nevoii de forţă de muncă străină în România, însă odată cu apariţia acestui fenomen se remarcă şi necesitatea informării corecte a antreprenorilor români asupra condiţiilor de bază pe care trebuie să le ofere forţei de muncă din Asia.

Retail jobs

De la asigurarea cazării şi meselor, atunci când lucrezi cu forţa de muncă straină este vitală buna colaborare dintre angajator şi agenţia de plasare a forţei de muncă, cea care este responsabilă de asigurarea drepturilor şi beneficiilor muncitorilor străini.

Una dintre companiile cu cea mai mare experienţă pe piaţa serviciilor de recrutare a personalului asiatic din România, încă din 2010 Work from Asia a securizat şi intermediat cu succes sute de contracte de recrutare pentru aproape toate domeniile de business.

Compania asigură forţă de muncă din ţări precum Filipine, Vietnam, Nepal, Sri Lanka, Indonezia, Pakistan, India şi Bangladesh și acoperă nevoile existente din domenii precum: construcţii, agricultură şi zootehnie, confecţiile textile şi Horeca, pentru a menţiona doar câteva dintre acestea.

Citeste si:
Și în retail își fac apariția tot mai mulți muncitori străini
Și în retail își fac apariția...

Aria de activitate a agenţiei include şi asigurarea forţei de muncă pentru segmentul industrial, unde pune la dispoziţia clienţilor săi personal din Asia pentru orice tip de fabrică, până la intermedierea serviciilor de curăţenie, ingrijire persoane vârstnice sau cu dizabilităţi.

Work from Asia este o agenţie de recrutare personal asiatic care vizează şi sprijinirea sectoarelor auto, de la prin oferirea de personal pentru domeniul automotive, până la soluţionarea lipsei de personal din service-urile auto, spălătorii şi nu în ultimul rând domeniul transporturilor de mărfuri şi persoane.

Sursa foto: Work from Asia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri F