După vestea bună legată de data la care se va circula cu metroul până la Aeroportul Otopeni, Metrorex revine cu anunțuri de angajare. Compania de transport caută să angajeze mai multe persoane în această perioadă.

Metrorex caută muncitori necalificați. Ce condiții trebuie îndeplinite

Metrorex face angajări în această perioadă. Compania de transport a publicat pe site-ul oficial mai multe anunțuri de angajare. Sunt așteptați să depună CV-urile cei care vor să se angajeze ca muncitori necalificați.

angajari metrorexSursa foto: Shutterstock

Compania caută să ocupe cinci posturi pentru muncitori necalificați pentru activitatea de deservire a dormitoarelor – Depoul Exploatare TEM - Direcția Exploatare.

Înscrierile se fac la Registratura Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, bd. Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, poarta A, în perioada: 05 mai 2023, ora 9.00 – 18 mai 2023, ora 14.00. Selecția dosarelor de concurs se realizează în perioada: 19 – 23 mai, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 26 mai 2023.

Candidații vor susține și o proba scrisă, tip sinteză, cu durata de 2 ore, pe 29 mai 2023, la ora 12.00. Nota minima de admitere este 7.

Angajări Metrorex. Condiții de înscriere la concurs pentru postul de muncitor necalificat

  • să fie absolvenți de liceu;
  • să aibă vechime de minim 1 an în domeniul Prestări Servicii de Curățenie;
  • recomandare/recomandări din partea angajatorului/angajatorilor din care să rezulte experiența de minim 1 an în domeniul Prestări Servicii de Curățenie.

Documente necesare pentru înscrierea la concurs, la Metrorex:

  1. cererea de înscriere la concurs (model afișat pe site-ul societății, www.metrorex.ro, secțiunea Cariera); depunerea cererii de înscriere la concurs reprezintă acordul candidatului privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora;
  2. carte de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, aflat în termen de valabilitate;
  3. documente care să ateste absolvirea liceului;
  4. documente prin care se face dovada experienței de minim 1 an în domeniul Prestări Servicii de Curățenie și recomandare/recomandări din partea angajatorilor din care să rezulte experiența în acest domeniu;
  5. adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de medicul de familie sau de către unități sanitare abilitate cu maxim 6 luni înainte de data concursului;

Calendarul complet cu angajările Metrorex poate fi urmărit AICI.

Probleme de personal la Metrorex. Compania nu are oameni pentru stația Tudor Arghezi

Metrorex a anunțat recent că se confruntă cu un deficit mare de personal, ceea ce ar putea pune probleme în privința deschiderii stației Tudor Arghezi, din Berceni. Pentru această stație nouă, compania de transport ar avea nevoie de cel puțin 60 de noi angajați. Cu totul, Metrorex ar avea nevoie de aproape 6.500 de salariaţi, însă sunt doar 5.100, a spus Secretarul general al USLM, Marian Artimon.

Cu ce personal dăm drumul la Tudor Arghezi, că noi ne cârpim acum să ajungem pe unde avem obligaţia. Cu ce trenuri? Din ce am înţeles noi, acolo va fi un sistem tip pendul. Să vedem ce va fi. E foarte bine că ne extindem şi să dea Dumnezeu ca în 2027 să mergem până la Aeroportul Otopeni cu trenul pe Magistrala 6”, a adăugat reprezentantul Metrorex, potrivit Agerpres.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri