Orice senior manager stie ca primele 100 de zile intr-un rol nou sunt o perioada plina de provocari. Sa creezi relatii cu o echipa noua, sa cladesti pe diferentele culturale si sa te asiguri ca nu ai “puncte moarte” sunt preocupari curente. De tine depinde daca primele 100 de zile sunt o lupta continua pentru adaptare sau bazele unui nou succes.

Participa la concursul Primele 100 de zile cu o noua echipa si beneficiaza de suport individual si de echipa in primele 100 de zile.

Daca esti manager, ai minim 5 ani de experienta si ai preluat de curand sau urmeaza sa conduci o echipa noua (un proiect nou, fuziune intre doua echipe, o echipa mai mare), te invit sa te inscrii la concurs!

Pentru asta poti sa trimiti cv-ul tau si un scurt business case (800 de caractere, romana sau engleza) in care sa descrii obiectivele pe care le ai in acest nou rol. Unde te vezi la sfarsitul celor 100 de zile – atat tu cat si echipa pe care o conduci si resursele pe care esti dispus sa le aloci.

Adresa este concurs@business-edu.ro.

Pentru a selecta proiectul castigator va delibera un juriu format din Mihaela Reese (foto) Certified Coach by International Coaching Federation, Associated Coach pentru MSM Romania si The Ken Blanchard Companies, Dorina Surugiu, Managing Director al Maastricht School of Management Romania si Paul Renaud, lider in Romania pe zone de consultanta de marketing si strategie, autor al blogului “I Feel Good” si Adjunct Marketing Professor la Maastricht School of Management

Perioada in care poti trimite aplicatia ta este 1 – 15 februarie. Rezultatele le vom anunta pe 22 februarie 2012 si vor fi si postate pe blog.