Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat, marti, ca l-a demis pe directorul general al Autoritatii Metropolitane de Transport Bucuresti, Flaviu Hotopan, pentru "licitatii incorecte".

"De ce l-am dat afara? Va spun public de ce l-am dat afara: pentru ca licitatiile pe care le organiza, care au fost organizate la nivelul Autoritatii Metropolitane, erau facute incorect in raport cu legea", a spus marti, ministrul Transporturilor, raspunzand unei intrebari.

Conducerea Autoritatii a fost preluata interimar de un adjunct, noul director general urmand sa fie numit in perioada urmatoare, au declarat reprezentantii ministerului, potrivit Mediafax.

Autoritatea Metropolitana de Transport Bucuresti eliberareaza licentele de traseu pentru efectuarea serviciului regulat de transport public de persoane in zona metropolitana Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri