Tuturor angajatilor acestui magazin li s-au oferit solutii alternative pentru a ramane in continuare in cadrul companiei.

"Lidl optimizeaza permanent portofoliul de magazine si depozite, din punct de vedere al rentabilitatii acestora. Aceasta analiza presupune atat cumpararea unor terenuri in locatii strategice, pe care sunt construite magazinele sau depozitele Lidl, renovarea unor locatii strategice, dar si renuntarea la un magazin neprofitabil, amplasat pe un teren a carui chirie era mult prea mare”, au explicat oficialii Lidl.

Fiind construit pe un teren inchiriat, magazinul Lidl situat pe bulevardul Mihai Viteazu, nr. 3 bis, a apartinut initial lantului de magazine Plus. Din cauza faptului ca acesta a devenit neconform standardelor Lidl si in acelasi timp neprofitabil, a fost luata decizia inchiderii lui.

Lidl continua planurile de expansiune in Romania in orase medii si mari, cu peste 30.000 de locuitori si intentioneaza sa deschida pana la finalul anului pana la 15 noi magazine. Totodata Lidl a achizitionat terenul pe care este construit Sediul Regional Nedelea din judetul Prahova.