Suntem in era informatiei si intr-o lume de afaceri in plina miscare, in care inovatia in business devine tot mai importanta pe zi ce trece. Avand in vedere potentialul regiunii CEE pentru dezvoltare economica, este esential sa nu pierzi nicio oportunitate de a-ti creste businessul.

Numai prin permanenta preocupare pentru inovare poti raspunde eficient tendintelor pietei, poti imbunatati produsele si serviciile, poti creste vanzarile sau avansa in ierarhia organizationala. La Innovation Summit, eveniment dedicat in exclusivitate inovatiei in business, ce va avea loc anul acesta pe 26 mai la Radisson Blu Bucuresti, vei afla de la cei 5 speakeri internationali, reprezentanti ai unor companii de succes la nivel mondial, care sunt ingredientele inovarii pentru afaceri solide si prospere. In prezent, mai putin de 30 de firme din Romania au directori de inovatie, ceea ce le ofera acestor companii avantaje competitive importante in fata celor care nu fac din inovatie o prioritate strategica.

Vorbitorii internationali prezenti la Innovation Summit 2015 te vor ajuta sa dezvolti metode alternative de gandire, prin care poti inova (si chiar iti poti reinventa businessul) si vor impartasi cu tine povestile de succes din spatele activitatii lor.

Primul invitat este Domenico Ventura, care are o experienta vasta in inovatie, marketing si brand management si o vechime de peste 17 ani in British American Tabacco (BAT), unde a ocupat pana de curand functia de Global Head of Consumer Sensory Innovation Tabacco Vaporizers. Alaturi de echipele sale, a creat si a dezvoltat noi produse inovative, atat in cadrul Mars, cat si in BAT. Domenico Ventura va vorbi despre pasiunea si “calatoria” sa in inovatie intr-o companie atat de mare ca BAT, expunand o strategie de schimbare a culturii organizationale, dar si despre diferentele de abordare existente intre un start-up si o multinationala.

Un al doilea vorbitor de renume este Dr. Markus Nordberg, care cu o experienta de peste 15 ani in cadrul CERN, si-a dedicat activitatea coordonarii resurselor din cadrul proiectului ATLAS (Acceleratorul de particule), precum si analizei impactului inovatiei la nivel social si stiintific. Markus va reflecta impreuna cu participantii la eveniment asupra strategiilor de colaborare si competitivitate, care pot accelera inovatia atat in mediul stiintific, cat si in afaceri.

Nigel Newman, unul dintre cei 5 Master Traineri Globali ai Fundatiei Edward de Bono, va impartasi participantilor doua dintre metodele de gandire alternativa create de Dr. Edward de Bono: Lateral Thinking si Six Thinking Hats, care pot dezvolta si mentine creativitatea la cote inalte. De-a lungul a peste 25 de ani de activitate, Nigel Newman a elaborat pentru numeroase companii programe pentru stimularea gandirii creative si pentru descoperirea unor solutii alternative la problemele cu care se confruntau, ajutandu-le sa fie mai inovatoare si sa depaseasca barierele care le ingradesc imaginatia.

Rogier van der Heider, Vice President & Chief Design al Grupului Zumbotel si Andrew Thorp, expert in storytelling si cofondator al companiei Mojo your Business, sunt alti vorbitori care iti vor aduce noi perspective, ce iti vor da acces la noi strategii pentru succesul proiectelor tale.

Astfel, in concluzie, Innvovation Summit 2015 te asteapta cu un mix de sesiuni teoretice si practice, studii de caz si exercitii aplicate, din care vei invata noi tehnici pe care le poti aplica in activitatile tale chiar de a doua zi.

Agenda completa a evenimentului poate fi accesata aici. Accesul la eveniment se face pe baza de inscrieri online si poti inca profita de optiunea Early Bird, intrucat mai sunt 9 locuri disponibile pana pe 23 aprilie.
Innovation Summit 2015 este sustinut de CEZ Vanzare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri