Dupa 8 ani in care a condus operatiunile IKEA Romania in calitate de retail manager, Cornel Oprisan a acceptat o noua provocare in cadrul IKEA Group. El va conduce un proiect de cercetare la nivel global, implementat de Inter IKEA Systems: Multi-channel transformation, in cadrul diviziei de Business and Customer Intelligence, Customer Insight Platform.

„Voi fi intotdeauna mandru de evolutia IKEA Romania. Am trecut prin multe de la deschiderea magazinului de acum opt ani si chiar inainte de asta, din 2005, de cand am devenit primul angajat IKEA Romania. Dupa ce am fost retail manager in Romania pentru o perioada atat de lunga, cred ca a venit momentul sa ma alatur unor noi oportunitati in cadrul IKEA Group,” declara Cornel Oprisan.

Totodata, Stefan Vanoverbeke este noul retail manager pentru IKEA South East Europe, regiune din care fac parte Romania, Croatia, Serbia si Slovenia. Stefan va conduce operatiunile de retail din cele patru tari, se va implica direct in planurile de extindere si va colabora indeaproape cu echipa de management existenta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Al doilea magazin IKEA, in linie dreapta: primul pas a fost facut deja