Clinicile si Divizia Corporate au cea mai mare pondere din cifra de afaceri anuntata, 27%, respectiv 23%, urmate de spitale si laboratoare, cu un procent similar de 19%. Potrivit reprezentantilor companiei, rezultatele obtinute sunt in linie cu estimarile initiale si semnificativ peste ritmul de crestere al pietei.

„Am inceput in expansiune si continuam in acelasi ritm accelerat, urmand strategia de dezvoltare si extindere pe care am anuntat-o inca de la inceputul anului catre investitorii si actionarii nostri. Am anuntat pana acum o serie de achizitii importante, si continuam sa ne extindem pe acest segment. In perspectiva, avem in vedere o noua serie de proiecte de tip greenfield si dezvoltarea a noi linii de business. Totodata, analizam posibilitatea de a ne extinde in afara Romaniei si de a testa in urmatorii doi ani pietele externe din proximitate, fara a face deschideri de anvergura”, a declarat Mihai Marcu, Presedintele si CEO al MedLife.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont