Lantul de farmacii Tei si magazinele Bebe Tei, controlate de antreprenoarea Roxana Maftei, s-au extins la inceputul acestei luni cu cate o noua unitate in Constanta, potrivit unui anunt de pe site-ul companiei. Pe langa acest anunt, Farmacia Tei isi informeaza clientii ca nu vor mai putea fi gasiti pe Bulevardul Lacul Tei, nr. 31-33.

Incepand din 8 octombrie, Bebe Tei, magazinul pentru copii si parinti, si Farmacia Tei pot fi gasite si in Vivo Constanta.

Totodata, pe site-ul Farmaciei Tei gasim si un anunt prin care compania isi informeaza clientii ca unitatea din Bulevardul Lacul Tei, nr. 31-33, se va muta in Bulevardul Barbu Vacarescu, nr. 154-158. Aceasta a fost printre primele unitati de succes ale companiei.

In schimb, in aceasta zona ramane farmacia de pe Bulevardul Lacul Tei, nr. 56. Alte farmacii se gasesc in Plaza Romania (Bucuresti), pe Bulevardul Camil Ressu, nr. 7 si, mai nou, in Vivo! Constanta.

Portofoliul Farmaciei Tei contine peste 35.000 de produse, iar magazinul Bebe Tei a ajuns sa aiba peste 25.000 de produse. Din numarul total de produse oferite de farmacie, in jur de 35% sunt achizitionate din Romania, anunta compania anul trecut.

Farmacia Tei a incheiat anul 2017 cu cifra de afaceri de 309 milioane lei, aproape dublu fata de 2016, iar magazinul Bebe Tei a inregistrat venituri de 155 milioane lei. Estimam ca cifra de afaceri a companiei va continua sa creasca semnificativ datorita extinderii in tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri