Rewe Romania a deschis un nou magazin Penny

Reteaua de magazine Penny Market se extinde cu o noua unitate in orasul Ploiesti.


Noul magazin, situat pe Soseaua Vestului, este al treilea din oras si are un spatiu de vanzare de 793 mp. Programul de functionare este de luni pana sambata in intervalul 07:00 - 23:00 si duminica intre 08:00 - 21:00.

Noul magazin, in care vor lucra 14 angajati, dispune si de un numar de 84 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilitati. In plus, locatia dispune si de o componenta verde, acoperisul fiind prevazut cu panouri fotovoltaice raspunzatoare pentru transformarea energiei solare in energie electrica.

Penny Market a desschis primul magazin pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de trei centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, reteaua Penny Market in Romania este alcatuita din 239 de magazine la nivel national si o echipa de peste 4.500 de angajati. Compania si-a propus sa investeasca peste doua miliarde de lei in urmatorii sapte ani pe piata din Romania.

Penny Market a raportat o cifra de afaceri de 3,45 mld. lei in anul fiscal 2018, in crestere cu 15% fata de rezultatele din 2017. Anul trecut, grupul a investit peste 346 mil. de lei in modernizarea si extinderea retelei.

Citeste si:
Proces de rebranding: PENNY Market devine PENNY.
Proces de rebranding: PENNY...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri