Twitter și-a anunțat angajații că vor putea lucra de acasă „pentru totdeauna”

Twitter și-a anunțat angajații că pot lucra de acasă „pentru totdeauna” dacă doresc. Compania a afirmat într-o declarație că a fost una „din primele care au adoptat un model de work from home în fața pandemiei COVID-19 dar că nu anticipează că va fi printre primele care se va întoarce la birouri”.

Twitter susține că dacă angajații sunt într-un rol și o situație care le permite să lucreze de acasă și vor să continue să facă acest lucru „pentru totdeauna” atunci „vom face acest lucru posibil”, scrie Hotnews.ro.

Potrivit reprezentanților companiei, birourile nu se vor redeschide înainte de luna septembrie, cu foarte puține excepții, aceștia subliniind că „suntem foarte mândri de acțiunile luate devreme pentru protejarea sănătății angajaților și a comunității noastre. Acest lucru va rămâne cea mai importantă prioritate a noastră în lunile care vor urma”.

Citește și: Sondaj BestJobs: 1 din 2 angajați români crede că economia trebuie repornită cu orice risc și vrea să revină la birou

Îmbrățișarea telemuncii de către companie a avut loc înainte de izbucnirea pandemiei COVID-19, CEO-ul Twitter, Jack Dorsey exprimându-și susținerea pentru munca de la distanță încă din februarie 2019.

Citeste si:
Ce s-a întâmplat cu Elon Musk?
Ce s-a întâmplat cu Elon...

Și alți giganți tech și-au anunțat angajații că vor putea continua să lucreze de acasă pentru viitorul previzibil.

Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Pandemia aduce și oportunități: care este viziunea șefului Casa Rusu
Setari Cookie-uri