tbi bank își extinde rețeaua de parteneri cu retailerul de mobilă autohton Elvila. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții vor avea acces la o nouă opțiune de finanțare prin care pot să achiziționeze mobilier pentru casele sau birourile lor.

„După cumpărarea unei case, mobila este una dintre cele mai importante achiziții (...) pentru o viață confortabilă.”, a declarat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Clienții au opțiunea de a cumpăra în 4 rate fixe și fără dobândă, prin intermediul instrumentului Quattro. De asemenea, aceștia pot opta pentru o perioadă de plată cuprinsă între 6 și 60 de luni, cu rate fixe și o rată fixă a dobânzii, în funcție de nevoile lor.

„Suntem aproape de clienții noștri de 33 de ani (...), dar finanțarea poate fi uneori o problemă, mai ales în climatul economic actual. Parteneriatul nostru cu tbi bank ne ajută să ne extindem baza de clienți și să rămânem aproape de ei (...)”, au declarat reprezentanții Elvila.

Elvila a fost înființată în 1990, oferind de la mobilier de living și dormitor, până la mobilier de birou, saltele și decorațiuni.

Compania are peste 130 de angajați și venituri totale de aproximativ 5,5 milioane de euro în 2022. Listată la Bursa de Valori București (BVB), compania are o capitalizare bursieră de aproximativ 18,6 milioane de lei.

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est ce oferă soluții de plată alternative, care îmbină instrumentele de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților.

tbi bank se concentrează de asemenea pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară.

Prin diverse canale digitale și parteneriate cu aproape 20.000 de comercianți, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri