Brandul Dulcinella, venit din Republica Moldova și prezent în România din anul 2019, anunță extinderea rețelei de cofetării în București, Iași și Suceava. Cofetăriile s-au deschis în locații centrale, tip mall și au necesitat împreună o investiție de peste 300.000 de euro, potrivit reprezentanților companiei.

“Deschiderea de noi locații face parte din strategia noastră de expansiune. Scopul nostru este să valorificăm la maximum potențialul brandului prin locații cu vizibilitate, trafic și facilitate pentru clienți cât mai mari, astfel încât să putem dezvolta, pe termen lung, brandul Dulcinella, la nivel național. Mai mult decât atât, oferim beneficii extra pentru angajați și încercând constant să îi ajutăm să crească alături de noi”, Sergiu Diaconu, reprezentantul acționarilor Dulcinella.

Dulcinella lansează lansează, tototadată și cinci produse noi dedicate noilor locații. Profiterolul, platourile de prăjituri premium, eclerurile și gogoșile umplute sunt produsele proaspăt lansate în toate cele 20 de cofetării din țară. Noile locații au presupus și angajarea a 16 noi persoane.

Studiem constant comportamentul de consum al romanilor în materie de dulciuri produse de patiserie și reușim să ne adaptăm destul de rapid la tendințele actuale. Așa am lansat cele cinci produse noi, fiind unele dintre cele mai consumate dulciuri de către români (...) Credem că România este o piață care și-a atins abia 25% din potențial în privința segmentului de dulciuri și produse de patiserie de calitate.

Sergiu Diaconu, reprezentantul acționarilor Dulcinella

Sergiu Diaconu, reprezentantul acționarilor Dulcinella

În București, noile locații Dulcinella s-au deschis în Promenada Mall și Mega Mall, venind sa completeze celelalte cinci locații din Capitală - Grivița, Ștefan cel Mare, Pantelimon, Iuliu Maniu și Brâncoveanu.

În zona Moldovei, cele două noi puncte Dulcinella s-au deschis în Iulius Mall Suceava și Palas Iași. Pe lângă acestea, grupul Dulcinella mai are magazine în Bacău, Botoșani, Roman, Piatra Neamț, Pașcani și Fălticeni.

Dulcinella este un brand fondat în anul 2005, în Republica Moldova. Din 2019 s-a extins și în România cu peste 20 de magazine proprii în 10 orașe, dintre care 7 locații în București, având fabrică la Târgu Neamț și peste 120 angajati. Din 2024, aceasta este deținută de Cornelius H Group, un fond de investiții din Marea Britanie cu rădăcinile tot în Republica Moldova.

Sursa foto: Dulcinella

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri