Posta Romana are un nou director general

Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana a decis numirea lui Marius Vatavu in functia de director general al institutiei.

"Consiliul de Administratie al Postei Romane a mandatat astfel o conducere care urmareste cresterea profitului, scaderea cheltuielilor si imbunatatirea conditiilor de munca pentru salariati", a anuntat Posta Romana.

De asemenea, incepand cu data de 23 ianuarie, Marius Vatavu indeplineste si functia de Presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane.

Marius Vatavu este licentiat in stiinte economice (specialitatea contabilitate) si filosofie si a urmat un masterat in administratie publica. A fost profesor de economie generala la Liceul Economic Suceava si cadru didactic asociat (incadrarea pe functie: preparator) la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava.

Noul director general al Postei Romane are experienta in administratia locala, fiind ales de doua ori in functia de consilier judetean, intre 2004 si ianuarie 2009. Marius Vatavu a ocupat functia de director al Agentiei Teritoriale a Taberelor si Turismului scolar Suceava si al Directiei Judetene pentru Tineret Suceava.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri