Un manager regional a preluat conducerea SpenglerFox Romania

Mary Kramer, managerul regional al companiei irlandeze de executive search SpenglerFox, ce coordoneaza regiunea Balcanilor si Grecia, a preluat conducerea SpenglerFox Romania, ramasa vacanta in urma plecarii lui Marius Precu, fostul country manager.
Kramer a fost numita provizoriu si in pozitia de country manager in cadrul SpenglerFox Romania, firma de executive search aflandu-se in continuare in cautarea unui om care sa coordoneze activitatile irlandezilor pe piata locala.

“Reprezentantii SpenglerFox cauta fi un brach manager, fie un country manager, care sa conduca operatiunile din Romania. Deocamdata insa, nu s-a luat nicio decizie in privinta succesorului lui Marius Precu”, afirma oficialii SpenglerFox Romania.

Kramer, de nationalitate americana, lucreaza pentru compania de executive search din septembrie 2007, anterior fiind director in cadrul KPMG. A absolvit universitatea din California (SUA) si detine un program de tipul Master of Business Administration (MBA) apartinand uinversitatii La Verne (SUA).

Marius Precu a parasit conducerea SpenglerFox Romania in septembrie, pentru a infiinta, alaturi de Oana Ciornei, fost COO si partener al Development Solutions (LDS), propria firma de executive search, TheSearchers.

LDS, partenerul pentru piata locala al Korn/Ferry International, cea mai mare companie de executive search din lume, este condusa de Radu Furnica, unul din cei mai respectati “vanatori de executivi” din Romania.

SpenglerFox Romania este filiala SpenglerFox, care face parte din grupul irlandez Grafton, prezent in Romania si prin Grafton Recruitment Romania, firma specializata in recrutare bazata pe taxa de succes, cu afaceri de circa 0,7 milioane de euro in 2008.

Precu raspundea si de operatiunile firmei de recrutare, oficialii grupului irlandez aflandu-se in prezent in cautarea unui country manager si pentru Grafton Recruitment Romania.

Alte firme locale de recrutare care lucreaza pe baza unei taxe de succes sunt Barnett McCall Recruitment, achizitionata recent de grupul italian Gi Group, precum si Hudson Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri