Retailerul francez Cora, care opereaza pe plan local cinci hipermarketuri, a demarat lucrarile la un nou centru comercial in Constanta, investitie care se cifreaza la 100 milioane de euro.

Potrivit oficialilor Cora, centrul comercial va fi cel mai mare din Constanta si se va intinde pe o suprafata de 150.000 de metri patrati. Centrul comercial va fi deschis in primul semestru al anului 2012.

"Intregul complex, cu subsol, parter si doua etaje, va cuprinde un hipermarket cora de 9.000 metri patrati, galerii comerciale de peste 25.000 metri patrati, cinematografe pe o suprafata de 3.000 metri patrati, food court de 3.600 metri patrati si 1.500 locuri de parcare", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Noul centru comercial este situat in zona centrala a orasului, la intersectia strazilor Bratianu si Cumpenei. In Constanta, doar Kaufland are deschis un hipermarket, pe cand ceilalti jucatori, precum Carrefour, Real sau Metro sunt amplasate aproape la iesirea din oras.

Consultantul imobiliar CB Richard Ellis se va ocupa de inchirierea spatiilor din centrul comercial.

Cora Romania are in acest moment cinci magazine, trei la Bucuresti si doua in provincie, urmand sa deschida anul viitor alte trei hipermarketuri: cate unul la Constanta in Centrul Comercial City Park, la Drobeta Turnu Severin si Arad.

Cora, marca a Grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail din Europa. Grupul francez este prezent pe piata din Romania din anul 2003.

Citeste aici si motivatia companiei: Cora: Preturile terenurilor sunt unul dintre motivele pentru care investim acum in Romania


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si