Consiliul concurentei (CC) a anuntat ca analizeaza operatiunea de concentrare economica prin care Mega Image preia controlul a doua magazine apartinand Can Serv, administratorul lantulului de supermarketuri Primavara.

"Autoritatea de concurenta va evalua operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu regulamentul privind concentrarile economice", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de CC.

Analiza survine in conditiile in care atat Can Serv, cat si Mega Image activeaza pe piata comercializarii cu amanuntul de produse alimentare si nealimentare de consum curent prin magazine de tip supermarket.

Fondata in 1995, Mega Image are o retea ce cuprinde acum 67 de supermarketuri la nivel national, dintre care 52 sunt in Bucuresti, sub brandul Mega Image (47), respectiv cinci magazine de discount Red Market, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

In afara Capitalei, retailerul mai opereaza un lant de 15 magazine in judetele Ilfov, Dambovita, Prahova si Constanta. Mega Image Romania este parte a grupulu belgia Delhaize.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Asiguratorii vor plati jumatate din amenzile Concurentei pe 2018