Furnizorul de servicii medicale private Gral Medical estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri in crestere cu aproximativ 40%, la 70 milioane de lei, pe fondul diversificarii serviciilor oferite pacientilor, precum si datorita deschiderii mai multor centre specializate in afara Bucurestiului, potrivit Mediafax.

Anul trecut, Gral a rulat afaceri in valoare de 50,4 milioane de lei, in urcare cu aproximativ 20% fata de 2009. Profitul companiei s-a ridicat la 10-12% din cifra de afaceri, pondere similara cu cea obtinuta in 2009.

Compania arata ca segmentul de retail si clinicile din retea au inregistrat in 2010 cresteri peste asteptari, in timp ce segmentul corporate si cel al contractelor nationale au stagnat.

Gral a deschis anul trecut un centru de oncologie in Bucuresti.

"Desi cresterea afacerilor a fost superioara anului precedent, centrul nou deschis a generat venituri numai o patrime din an, desi proiectiile anterioare vizau o lansare mai timpurie", a declarat directorul de promovare si dezvoltare al companiei, Robert Chitan.

Gral a realizat anul trecut investitii totale de patru milioane de euro, cea mai mare parte a acestora fiind alocata deschiderii centrului OncoFort.

Unitatea asigura trei servicii de baza pacientilor cu afectiuni oncologice, respectiv consult de specialitate international, chimioterapie si radioterapie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Miron Radic, CEO Liliac: Economic, situația este dezastruoasă
Setari Cookie-uri