Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
De ce ne paraseste vaca de muls europeana, se intreaba capital.ro. Luna trecuta s-a intamplat ceea ce specialistii anticipasera demult: satula de gestionarea frauduloasa a fondurilor europene, Comisia Europeana a recurs la sistarea unor plati. Dupa intreruperea finantarilor pe infrastructura de transport, urmatorul sector luat in vizor este mediul.

Adevarul.ro
face o analiza a principalilor indicatori economici si sociali, care compun tabloul “unei zile, in Romania de azi”. Tara in care se nasc 509 copii si mor 689 de oameni in fiecare zi este administrata de un stat care cheltuieste 281 de milioane de lei, desi produce doar 182 de milioane de lei.

Money.ro publica o analiza despre extinderea retailerilor, in contextul in care consumul continua sa scada. „A venit randul oraselor din esalonul doi“, crede Mihai Pop, partener la casa de investitii Osprey Partners, in opinia caruia noile „teritorii de cucerit“ sunt localitatile din urbanul mediu si mic, ce reprezinta un potential de expansiune foarte bun atat pentru discounteri, cat si pentru retelele cu formate mici de magazine.

8 milioane de romani ar putea plati statului amenzi in valoare de 1 miliard de euro, pentru ca nu si-au facut asigurarea obligatorie de locuinta, potrivit Dailybusiness.ro.

Concertul trupei Bon Jovi sustinut duminica seara in Piata Constitutiei in fata a peste 50.000 de persoane a facut din Bucuresti o destinatie de weekend, in care rezervarile pentru camerele hotelurilor au curs "socant", iar proprietarii teraselor din Centrul Vechi al Capitalei spun ca au avut grupuri de rusi, bulgari si unguri printre clienti, scrie Ziarul Financiar.

Fondul Special de Despagubire, o noua taxa pentru bancile romanesti, titreaza Fin.ro. Fondul special pentru despagubiri va deveni operational in trimestrul III 2011, sub administrarea Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar (FGDB). Rolul FS este de a asigura resursele financiare necesare platii despagubirilor pentru persoanele eventual prejudiciate in cursul administrarii speciale a unei institutii de credit. Practic, acest fond va acorda despagubiri pentru depozitele care nu intra in schema FGDB, adica a celor negarantate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri