Ultimele zile ale saptamanii trecute au fost marcate de mai multe anunturi importante: Fidel Castro, fostul lider cubanez, a incetat din viata, in timp ce PSD are in plan o miscare indrazneata pentru anul viitor.

Miscare indrazneata din partea PSD anul viitor

”Eu vreau sa dispara imunitatile din Constitutia Romaniei, dar nu numai pentru parlamentari, ci si pentru presedintele Romaniei, si nu e vorba de Iohannis, ci de orice presedinte. Daca am spus ca nimeni nu e mai presus de lege, atunci nu exista... La noi nu exista posibilitatea ca, daca un presedinte de exemplu este prins cu sacul cu bani, daca omoara pe cineva, poate sa stea presedinte cinci ani de zile fara probleme. Or, asa ceva nu e in regula”, a afirmat Dragnea.

Seful CEC Bank nu vede o crestere puternica a dobanzilor anul urmator

Tot mai multe voci din sectorul bancar anticipeaza pentru anul urmator intrarea dobanzilor pe un trend ascendent in Romania, ca urmare a efectelor de pe pietele financiare externe si a revenirii inflatiei pe piata locala. Cresterea dobanzilor va fi "domoala", a afirmat presedintele CEC Bank, Radu Ghetea.

Fostul lider cubanez Fidel Castro a murit

Fostul lider cubanez Fidel Castro a incetat din viata la varsta de 90 de ani, anunta BBC, citand televiziunea de stat cubaneza. Conform anuntului facut de Raul Castro, trupul neinsufletit al fostului presedinte cubanez va fi incinerat. Fidel Castro a condus Cuba pentru aproape jumatate de secol inainte de a preda puterea fratelui sau, Raul, in 2008. Sustinatorii sai l-au considerat ca fiind omul care a redat Cuba poporului, dar adeversarii sai l-au acuzat de reprimarea brutala a opozitiei.

Primele 11.000 de abonamente la Untold 2017, cumparate in trei minute

Organizatorii festivalului de muzica electronica Untold au anuntat ca primele 11.000 de abonamente pentru editia din 2017 au fost cumparate in mai putin de trei minute de la deschiderea procesului de vanzare, pretul acestora fiind unul promotional, de 330 de lei bucata, scrie News.ro.

Pretul abonamentelor a fost de 330 de lei bucata, urmand ca saptamana viitoare sa fie scos la vanzare un nou calup de tichete pentru evenimentul din 2017.

Minivacanta de 1 decembrie: ce destinatii aleg romanii

Numerosi romani au ales pentru minivacanta de 1 decembrie destinatii din statiunile montane si balneare, precum si turismul rural, 80-90% din pensiunile rurale fiind deja ocupate. Altii opteaza pentru city break-uri in Europa, cei mai multi fiind interesati de Viena, Praga, Amsterdam, Paris, Budapesta, Barcelona si Roma, unde volumul de pachete vandute a crescut cu peste 20%, fata de aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, exista o cerere pentru statiuni montane din Austria si Bulgaria, precum si pentru circuite ale pietelor de Craciun, cu autocarul sau cu avionul, spun specialistii si agentiile de turism consultate de News.ro.

Fara cozi la Serviciul de Permise de Conducere si Inmatriculare

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, a anuntat ca, pentru a nu mai fi cozi la Serviciul Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, a decis alocarea imediata a 60 de posturi suplimentare, 50 pentru Bucuresti si 10 pentru Ilfov, aratand ca de luni se va lucra in doua schimburi, de la orele 07.00 la 21.00 si se va face programare online. Tudorache a spus ca roaga cetatenii ca de saptamana viitoare sa nu mai vina din cursul noptii la Serviciul Permise de Conducere din Capitala, conform News.ro.

Black Friday in SUA: Vanzari peste intreaga piata din Romania, intr-o singura zi

Sarbatoarea reducerilor, Black Friday, va avea loc in State vinerea aceasta, si multi se indreapta catre online pentru a achizitiona produse. Adobe urmareste tranzactiile in timp real si spune ca pana la ora 17:00 retailerii online au generat vanzari de 1,15 miliarde de dolari, aproape cat intreaga piata din Romania, intr-un an intreg.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri