Angajari in industria auto: Star Transmission, filiala a grupului Daimler, a deschis o noua unitate de productie la Cugir in urma unei investitii de 36 de milioane de euro si creeaza 200 de locuri de munca, in timp ce Renault cauta sa angajeze 200 de persoane in cadrul companiei si pune la dispozitie 300 de posturi de internship pentru tinerii care vor sa faca practica in domeniu.

Star Transmission a deschis o noua unitate de productie la Cugir. Vor fi create 200 de joburi

Star Transmission, filiala a grupului Daimler, a deschis o noua unitate de productie la Cugir in urma unei investitii de 36 de milioane de euro si creeaza 200 de locuri de munca.

Noua unitate de productie are o suprafata de 11.000 mp. In noua hala de la Cugir, Star Transmission a inceput productia in serie a patru modele diferite de roti planetare pentru cutia in noua trepte de viteza 9G-Tronic.

Cutia de viteze automata este produsa la Sebes, unde concernul german a investit, la inceputul lui 2016, 300 de milioane de euro si a angajat 500 de persoane.

Compania Renault angajeaza 200 de persoane

Grupul Renault cauta sa angajeze 200 de persoane in cadrul companiei si pune la dispozitie 300 de posturi de internship pentru tinerii care vor sa faca practica in domeniu. Cele 200 de posturi cu care Grupul Renault Romania vine la Angajatori de top sunt disponibile in Bucuresti,Titu si Mioveni.

Vacanta de Paste: locurile de cazare de pe Valea Prahovei si pensiunile din zonele rurale sunt ocupate integral

Cele mai cautate zone pentru petrecerea Sarbatorilor Pascale raman si in acest an cele rurale, pentru pensiunile traditionale, statiunile balneare, dar si zone precum Valea Prahovei, Rucar-Bran, Bucovina si Maramures, locurile de cazare fiind deja ocupate aproape integral, unele chiar de la inceputul anului, au declarat operatorii si patronatele din turism.

In ceea ce priveste tarifele, un pachet cu trei nopti cazare la un hotel de trei stele de pe Valea Prahovei, cu demipensiune si masa festiva de Paste, costa 1.250 de lei.

Declaratiile fiscale se depun pana pe data de 27 martie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat ca termenul de depunere a declaratiilor fiscale in luna martie este data de 27 martie si ca, incepand cu luna aprilie, va demara actiuni de control pentru a verifica legalitatea si conformitatea declaratiilor fiscale.

ANAF va demara actiunile de control pentru a verifica si corectitudinea stabilirii bazelor de impozitare pentru taxa pe valoarea adaugata (TVA) si in special a impozitului pe profit aferent anului 2016, pentru toate categoriile de contribuabili, din toate domeniile de activitate economica, inclusiv cel financiar-bancar, potrivit News.ro.

Carpatica Asig ramane in faliment

Fondul de garantare a asiguratilor (FGA) afirma ca a luat act de ramanerea definitiva, prin neapelare, a hotararii nr. 132 / 16.02.2017, privind deschiderea procedurii de faliment impotriva societatii Carpatica Asig, aflata in faliment. Sentinta a fost emisa de Tribunalul Sibiu Sectia a II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal si publicata in Buletinul Procedurilor de Insolventa nr. 4791 din data de 9 martie 2017.

Un nou atac in Londra

Autoritatile londoneze au anuntat ca trei persoane au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in fata barului Old Queen's Head, situat in Islington. Martorii sustin ca ranitii au fost aruncati la cativa metri distanta de masina, dar autoritatile nu considera ca este vorba de un incident terorist, transmite BBC. De asemenea, doua cutite au fost gasite in masina si in apropierea acesteia, potrivit News.ro.

Recep Erdogan vrea un referendum pentru continuarea negocierilor de aderare la UE

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, si-a anuntat intentia de a organiza un plebicist pentru a lua o decizie in ceea ce priveste continuarea negocierilor de aderare la Uniunea Europeana. Relatiile turco-europene s-au racit considerabil in ultimul an, in urma agravarii discursului anti-european al liderului turc, in special dupa lovitura de stat esuata din noaptea de 15-16 iulie, transmite DPA.

”Vom respecta orice decizie luata de popor”, a declarat acesta in cadrul unei conferinte turco-britanice de la Antalya, potrivit News.ro.

Atac in SUA: cel putin un mort si 14 raniti

O persoana si-a pierdut viata, iar alte 14 au fost ranite, dupa ce un atacator necunoscut a deschis focul intr-un club de noapte din localitatea Cincinnati. De asemenea, autoritatile americane au precizat ca atacatorul este in continuare in libertate, transmite The Independent, potrivit News.ro. Acest incident a avut loc in Cameo Club, situat in jumatatea vestica a localitatii Cincinnati.

Liderii UE si-au reinnoit angajamentul european dupa 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma

Liderii europeni au semnat o declaratie de unitate in sperata reinnoirii angajamentului european in piata Capitoliului, in acelasi loc unde cele sase tari fondatoare au semnat in urma cu sase decenii Tratatul de la Roma - piatra de temelie a Comunitatii Economice Europene si a UE, scrie AFP, potrivit News.ro.

Presedintele Consiliului European le-a cerut ”celor 27” sa dea dovada de spirit de conducere in fata crizelor europene, de la migratie si pana la terorism, o economie muribunda si socul retragerii Marii Britanii din UE.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri