Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.
• Consultantul imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania organizeaza prima conferinta Coldwell Banker European Synergy Meeting, care va avea loc astazi la Hotel Residence Domenii.

• Avocatnet.ro organizeaza seminarul Insolventa si mijloacele de preventie, care se va desfasura intre orele 9 si 16:15, la Grand Hotel Continental.

• Ziarul Financiar organizeaza conferinta "Cei mai mari jucatori din economie", ce va avea loc incepand cu ora 9.00, la Athenee Palace Hilton.

• Compania aviatica Aerosvit isi lanseaza operatiunile pe piata din Romania.

• Firma de curierat rapid, transport cargo, logistica si distributie UPS Romania deschide un centru operational din incinta Aeroportului Henri Coanda.

HP Romania organizeaza o discutie despre ce va insemna Converged Infrastructure, un concept care presupune aducerea la acelasi numitor a tuturor componentelor unui sistem IT dintr-o companie, de la servere si echipamente de stocare la retelistica si software de administrare, in Romania si in lume.

Grupul Bosch prezinta rezultatele financiare pentru anul 2009. Reprezentantii Grupului Bosch vor aborda si planurile strategice ale companiei pe piata romaneasca, pentru anul 2010.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri