Gala Green Report, cea mai prestigioasă competiție dedicată proiectelor de mediu și sustenabilitate din România, va beneficia si anul acesta de un juriu de excepție, alcătuit din specialiști cu expertiză vastă în domeniul mediului și reprezentanți ai marilor companii Big4, recunoscuți pentru abordarea lor riguroasă în analizarea proiectelor înscrise.

Juriul Galei Green Report 2023 este format din:
Ramona Jurubiță- Country Managing Partner KPMG
Andreea Mitiriță- Partener Consultanță Fiscală PwC
Raluca Popa- Partener Consultanță Fiscală EY
Sorin Elisei- Lider al practicilor de sustenabilitate și energie Deloitte
Marius Brânzea – Director Strategie Reciclad’or
Florin Stoican – Președinte Asociațiile Kogayon și Parcul Natural Văcărești

Membrii juriului vor analiza și evalua proiectele înscrise în competiție până la data de 15 octombrie 2023, asigurând o evaluare riguroasă și obiectivă a fiecărui proiect. Inovația, impactul asupra mediului, durabilitatea și potențialul de a aduce schimbări pozitive în societate sunt in varful criteriilor de evaluare.
“Contribuția acestor experți de elită consolideaza prestigiul competiției, asigurând că proiectele câștigătoare vor reprezenta modele de excelență în mediu și sustenabilitate.

Încurajăm companiile care au dezvoltat în ultimul an proiecte de sustenabilitate să se înscrie la cele 12 categorii ale Galei. Am observat un număr tot mai mare de companii care și-au schimbat modul de a face business și grija mai mare pentru impactul pe care îl au față de mediu, fie că țin cont de reglementările ESG, fie că au o înțelegere mai bună a schimbării care trebuie adusă in comportamentul social și de business.”, a declarat Raluca Fișer- organziator al Galei Green Report.

Ceremonia de premiere va avea loc pe data de 18 ianuarie 2024 și va reuni lideri de afaceri, experți de mediu, ambasadori, reprezentanți ai guvernului și alți stakeholderi importanți din industrie.

Companiile interesate să participe la Gala Green Report sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul https://gala.green-report.ro/ până la data limită de 15 octombrie 2023.

Publicatia Green Report susține inițiativele care contribuie la construirea unui viitor mai verde și mai sustenabil, iar Gala Green Report este o oportunitate unică pentru companii de a-și prezenta angajamentul și rezultatele obținute în acest domeniu vital.

Despre Green Report:

De 17 ani o publicație de mediu, Green Report a organizat aproape 50 conferințe pe probleme de mediu aflate pe agenda publica și este într-o căutare permanentă de soluții alături de cei mai relevanți oameni care pot face o diferența lucrând împreună: autorități, manageri, antreprenori, ONG-uri, experți.
Audiența Green Report include comisari europeni, autorități centrale și locale, reprezentanți la cel mai înalt nivel din mediul de afaceri, experți în mediu, asociații patronale, top ONG-uri de profil și mediul academic.

Parteneri: British Romanian Chamber of Commerce, Coalitia pentru Economie Circulara, Confederatia Patronala Concordia, Foreign Investors Council
Parteneri media: RFI Romania, www.radio-econatura.ro , www.green-report.ro, www.wall-street.ro , www.retail.ro , www.start-up.ro , www.9am.ro , www.revista-piata.ro , www.revistabiz.ro , www.spotmedia.ro , www.revistacariere.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri