Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a publicat rezultatele admiterii online la programele de licență. SNSPA a scos la concurs 790 de locuri fără taxă la cele 10 programe de studii universitare de licență. Facultatea a înregistrat un număr de aproximativ 6.600 de candidaturi depuse de absolvenții cu diplomă de Bacalaureat, înscriși online în platforma de admitere a instituției.

Concurenţa din acest an pentru admiterea la SNSPA a crescut, fiind în medie de opt candidaţi pe un loc la buget.

„SNSPA a înregistrat un nou record de candidați la sesiunea de admitere din această vară, ceea ce ne bucură și ne motivează în același timp. Numărul mare de absolvenți de liceu, care optează pentru oferta noastră educațională și pentru oportunitățile pe care consorțiul european CIVICA le oferă, confirmă poziția importantă pe care SNSPA, în calitate de școală de guvernare, o ocupă în peisajul universitar românesc și european”, a precizat rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie.

În perioada 20-24 iulie 2022, fiecare candidat va confirma locul la programul de studii la care a fost admis și se va înmatricula conform calendarului anunțat de fiecare facultate în parte.

Admiterea la cele 56 de programe de masterat ale SNSPA va continua și în zilele următoare. Înscrierile online se încheie vineri, 22 iulie 2022, iar rezultatele vor fi afișate marți, 26 iulie 2022. Platforma de admitere oferă posibilitatea candidaților de a alege masterate din oferta educațională a tuturor structurilor academice din SNSPA.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri