Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat, in data de 22 mai 2006, oferta publica primara de vanzare de obligatiuni corporative, negarantate, emise de Banca Comerciala Carpatica, informeaza un comunicat emis de banca.
       
Obligatiunile sunt neconvertibile, nesubordonate, negarantate, nominative, emise in forma dematerializata, prin inscriere in cont. Valoarea emisiunii este de 40 milioane RON, cu posibilitatea suplimentarii la 70 milioane RON. Nivelul dobanzii bonificate este calculat la nivelul ratei (BUBID6M + BUBOR6M)/2+1,75 la suta, dobanda fiind bonificata semestrial. Obligatiunile nu sunt convertibile in actiuni.
       
Obligatiunile emise vor fi rascumparate la valoarea lor nominala la data de 29 Mai 2009. Obligatiunile nu pot fi preplatite sau rascumparate inainte de data de rascumparare, iar detinatorii de obligatiuni nu vor avea optiunea rascumpararii anticipate.
       
Perioada de derulare a ofertei este de zece zile lucratoare, incepand cu data de 2 iunie 2006 si pana la 15 iunie 2006. Obligatiunile vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Patria anunta reducerea capitalului cu 40% pentru anularea pierderilor