Citeste si

Compania de asigurari ING Asigurari a lansat astazi un pachet de protectie financiara pentru intreaga familie, numit Smart, care acopera riscul de deces, interventii chirurgicale si spitalizare din accident, a declarat, Cristian Motca, director de vanzari al companiei. Polita de asigurare familiala Smart se adrseaza personelor cu venituri medii si poate fi contractata pe trei nivele de pret: 10.000 lei, 20.000 lei si 30.000 lei, a mai explicat Motca.

ING Asigurari este liderul pietei de asigurari de viata, din care controleaza 37,9%, cu incasari de 177,4 milioane lei (50 milioane euro), in crestere cu 12% fata de perioada similara din 2005, a declarat, astazi, directorul de vanzari Cristian Motca, la o conferinta de presa.

Compania a afisat un profit net de 14,63 milioane lei (4,13 milioane euro) in primele cinci luni ale anului. In 2005, ING Asigurari de Viata a raportat un profit net de 28,8 milioane lei (8,1 milioane euro).

Piata auto din Romania atinge...

Piata auto din Romania atinge un nou maxim din ultimii 10 ani

18 Oct 2018   Auto

"Exista un deficit de protectie in valoare de 170 de miliarde de lei pe piata asigurarilor de viata," a declarat azi Bram Boon directorul ING Asigurari. Deficitul de protectie reprezinta totalul sumelor pentru care populatia are nevoie de protectie prin polite de asigurare de viata traditionale, adauga directorul ING Asigurari.

ING subliniaza riscul lipsei de protectie financiara adecvata, pe o piata in care imbatranirea populatiei e o realitate, in care tot mai multi oameni traiesc singuri si in care gradul de indatorare creste.