Creditul Auto Express este destinat achizitionarii de autovehicule noi sau second-hand nu mai vechi de cinci ani. Valoarea maxima finantata este de 30.000 euro sau echivalentul in lei. in cazul creditelor mai mari de 15.000 euro, clientul va contribui cu 20% surse proprii din valoarea autovehiculului. Pentru obtinerea finantarii nu este nevoie de girant, iar singurele garantii solicitate sunt gaj asupra autovehiculului care face obiectul creditului si polita de asigurare tip CASCO, cesionata in favoarea bancii.

Dobanzile acordate sunt de 12% pe an pentru lei si 7,5% pe an pentru euro. Pentru un credit auto de 50.000 RON acordat pe 10 ani DAE este de 16,18% pe an, iar pentru un credit auto de 15.000 euro, acordat pe 10 ani, DAE este de 11,16% pe an.

Produsul Presto este un credit de nevoi personale pentru cheltuieli nenominalizate, plafonul maxim fiind de 10.000 euro, sau echivalentul in lei. Banca nu solicita girant, garantia constand in cesionarea politei de asigurare de viata in favoarea bancii. imprumutul se poate acorda pe o perioada de maxim zece ani, cu o dobanda de 13% pe an pentru lei si noua% pe an pentru euro. Pentru un credit de 35.000 RON acordat pe 10 ani DAE este de 19,37% pe an, iar pentru un credit de 10,000 euro, acordat pe zece ani, DAE este de 14,61% pe an.

Pentru acordarea acestor tipuri de credite, Banca CR Firenze Romania ia in considerare veniturile personale sau ale familiei inclusiv: salarii, pensii, venituri complementare veniturilor din salarii, venituri din practicarea profesiilor liberale, chirii declarate la Administratia Financiara, drepturi de autor, conventii civile de prestari servicii etc.

Banca CR Firenze Romania se adreseaza in egala masura si clientilor persoanelor juridice, avand in portofoliul de produse destinate acestora, printre altele, si credite pentru finantarea capitalului de lucru, credite pentru investitii, scrisori de garantie bancara, certificate de depozit in lei si Euro, nominative sau cu parola, carduri VISA Business cu facilitate de overdraft.

Banca CR Firenze activeaza in Romania din 9 Martie 2006, odata cu transferul pachetului majoritar de actiuni al Bancii Daewoo (Romania) SA catre Banca CR Firenze SpA din Italia. in prezent, reteaua Bancii CR Firenze Romania cuprinde 11 sucursale (4 in tara si sapte in Bucuresti), urmand a fi deschise pana la sfarsitul acestui an noi sucursale la Cluj-Napoca, Brasov, Ramnicu Valcea, Arad si alte patru in Bucuresti