De altfel, 83% dintre clientii cu credite in CHF au contactat deja unitatile bancii, exprimȃndu-si interesul fata de programul de conversie, in timp ce mai mult de 4.300 de clienti au acceptat deja ofertele personalizate. Ȋn plus, intre 140 si 180 de clienti semneaza noi contracte de conversie, in fiecare zi.

„Clientii au ajuns la concluzia ca acest program de conversie a fost dezvoltat cu cele mai bune intentii, si anume reconsolidarea increderii in relatia noastra. Acestia au inteles ca le oferim reduceri semnificative si, mai ales, sigure ale soldurilor creditelor, cu un impact important asupra ratelor lunare. Au fost cazuri de clienti sceptici, care au preferat sa mearga in continuare in instanta, insa au obtinut, la final, sume mult mai mici sau au pierdut procesele, asa ca au revenit asupra deciziilor lor initiale si au solicitat ofertele propuse de noi”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank Romania.

OTP Bank anunta in luna decembrie a anului trecut lansarea acestui program de conversie a creditelor in franci elvetieni, baza pe solutii personalizate, prin care banca urma sa ofere discounturi semnificative ale soldurilor, urmate de conversia sumei ramasa in euro sau in lei, dupa alegerea clientilor.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.