EximBank introduce o aplicatie care va permite intreprinderilor mici si mijlocii sa afle online, rapid, daca se precalifica pentru acordarea unui credit.

Procesul de verificare a eligibilitatii online consta in parcurgerea a cinci pasi care presupun introducerea datelor cerute de aplicatie dupa cum urmeaza:

  • Pasul 1 - Date generale despre solicitant (denumire societate, CIF, CAEN, data infiintarii etc.);
  • Pasul 2 - Destinatia produsului solicitat;
  • Pasul 3 - Garantii propuse pentru produsul solicitat;
  • Pasul 4 - Date financiare conform ultimei situatii financiare depuse;
  • Pasul 5 - Declaratii ale solicitantului referitoare la insolventa, litigii, datorii, incidente de plata.

In functie de informatiile completate, aplicatia va furniza un raspuns automat cu privire la rezultatul analizei preliminare efectuate, solicitantul urmand sa fie contactat de unul dintre consultantii EximBank pentru finalizarea procesului de creditare, precizeaza banca.

"Pentru ca ne-am propus sa acordam o atentie sporita segmentului reprezentat de intreprinderile mici si mijlocii, ne adaptam permanent oferta de produse si servicii astfel incat sa facilitam si sa crestem accesul acestor companii la finantarea de care au atata nevoie. Lansarea aplicatiei este inca un demers pe care il facem in acest an in directia sustinerii dezvoltarii acestui segment important pentru economie, alaturi de extinderea portofoliului specific cu doua noi produse de creditare", a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.

EximBank a lansat in acest an 2 noi produse de creditare, o linie de credit pentru activitatea curenta, de pana la 2 milioane de lei, care se acorda in lei pentru o perioada de maximum 12 luni, si un credit pentru investitii ce poate fi accesat pe 7 ani. IMM-urile au la dispozitie si produse de trezorerie, cash management, trade finance si factoring.

Citeste si:
Citu: Nu am aprobat inca fuziunea EximBank - Banca Romaneasca
Citu: Nu am aprobat inca...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Deficit bugetar de 8,3 mld. de lei în primele două luni ale acestui an
Setari Cookie-uri