Compania fintech Ebury, specializata in plati transfrontaliere si credite pentru dezvoltare, inaugureaza primul birou in Romania ca parte a unei strategii de expansiune la nivel european, conform unui comunicat de presa.

Biroul din Romania este cel de-al 15-lea lansat de companie, Ebury intentionand sa deschida pana la 10 birouri noi la nivel global si sa creasca considerabil numarul de angajati. In prezent compania are in jur de 650 de angajati in 13 tari de pe trei continente.

Vrei sa vezi pe o scena din Romania unele dintre cele mai explozive Fintech-uri locale si internationale? Inscrie-te gratuit la Future Banking si vei avea ocazia sa participi, pe 10 si 11 mai, la unul dintre cele mai mari evenimente regionale dedicate digitalizarii sistemului financiar.

"Ne extindem in ritm accelerat prezenta la nivel global si intentionam ca in urmatoarele 18 luni sa recrutam inca 1.000 de angajati cu scopul de a oferi solutiile noastre fintech companiilor din diferite tari", a declarat Juan Lobato, CEO si co-fondator Ebury.

Sediul din tara noastra va fi condus de catre Johan Gabriels (foto stanga), cu obiectivul de a oferi solutii fintech companiilor locale implicate in comertul global. Acesta a mai ocupat, anterior, functia de CEO in cadrul bancilor Royal Bank of Scotland Romania (RBS) si Banca Carpatica.

Ebury ofera companiilor solutii bancare internationale pentru comertul global. Compania serveste peste 24.000 companii, cu tranzactii in peste 140 de valute. .

Sursa foto: printscreen site

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri