”Softul Modex Blockchain Database va fi oferit gratuit platformelor globale și locale care sunt implicate în acest efort comun de informare corectă a populației și de monitorizare a crizei generate de COVID-19. Modex ajută punând la dispoziție suport tehnic asigurat de programatorii companiei, oferă consultanță software pentru entitățile implicate și vine în sprijinul celor care acuză atacuri cibernetice, oferind securitatea și integritatea datelor, real time backup”, precizează reprezentanții companiei pentru wall-street.ro.

Potrivit unui studiu al companiei de audit Deloitte, tehnologia blockchain este printre primele cinci priorități strategice ale organizațiilor din întreaga lume, iar educarea publicului și autorităților române în privința beneficiilor ei devine un lucru obligatoriu pentru dezvoltarea sustenabilă a societății românești în epoca digitalizării.

Modex Blockchain Database este o platformă care le oferă companiilor posibilitatea să realizeze primul proiect de blockchain în câteva zile, în loc de câteva luni, conform precizărilor oferite de reprezentanții companiei.

La momentul redactării acestei știri, numărul celor infectați cu coronavirus în România a ajuns la 184, dintre care 16 persoane au fost declarate vindecați și externate (15 din spitalul Timișoara și o persoană din București), conform informațiilor oferite de Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si:
Ministrul Economiei: Dacă scad infectările, din 15 iunie deschidem...
Ministrul Economiei: Dacă...