A XVIII-a ediție a TaxEU Forum, cel mai important eveniment de legislație și fiscalitate din România, va avea loc pe 8-9 februarie 2024, la JW Marriott Hotel din București.

Conferința TaxEU Forum se va desfășura în prima zi a evenimentului, pe 8 februarie și va cuprinde 4 sesiuni de prezentări și dezbateri ce vor aborda subiecte de actualitate din domeniul fiscal. Lideri de opinie și experți reputați vor oferi răspunsuri la problemele fiscale cu care se confruntă contribuabilii astăzi. Mai mult, conferința își propune să ofere soluții pentru ca aceștia să se poată adapta mai ușor la schimbările fiscale cauzate de reglementările noi din legislație.

Efectele ultimelor modificări fiscale asupra mediului de afaceri, analiza noilor prevederi din Codul Fiscal, noutățile privind prețurile de transfer și acordarea facilitaților fiscale, precum și schimbările de paradigmă în abordarea controalelor fiscale sau provocările privind RO-eFactura sunt doar câteva dintre temele ce vor fi discutate pe scena conferinței TaxEU Forum București 2024.

Cea de-a doua zi a evenimentului, 9 februarie, va fi dedicată seminarelor specializate susținute de către companii importante de consultanță fiscală, unde participanții vor aprofunda subiectele prin exemple practice și spețe actuale.

OFERTĂ SPECIALĂ DE PARTICIPARE
Până pe 22 decembrie 2023 cei care se înregistrează la noua ediție TaxEU Forum București beneficiază de un preț redus prin oferta Early-Bird. Înscrierile sunt deschise și se pot face pe www.taxeu.ro. Asigurați-vă din timp locul pentru a profita de oferta specială.

Profesioniști de top vor urca pe scena conferinței TaxEU Forum, dintre care:

• Alex Milcev (Partener, Lider al Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România și Moldova)
• Angela Roșca (Managing Partner, TaxHouse-Taxand România)
• Gabriel Biriș (Co-Managing Partner, Biriș Goran SPARL)
• Dan Manolescu (Președinte, Camera Consultanților Fiscali, Tax Partner – Soter & Partners)
• Dan Schwartz (Managing Partner, RSM Romania)
• Anca Grigorescu (Partener, bpv Grigorescu Ștefănică)
• Dan Bărăscu (Head of Tax, Partener, BDO România)
• Daniela Zar (Partener | FCCA | Membru CCF, TPA România)
• Mitel Spătaru (Tax Partner, Crowe România)
• Theodor Artenie (Head of Tax Practice România, Noerr)
• Cristian Rădulescu (Partner, TaxHouse-Taxand România)

Noua ediție se va desfășura exclusiv “în persoană”, la Hotel JW Marriott din București, iar participarea va fi posibilă doar cu prezență fizică, în sala de conferință.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre TaxEU Forum, vă invităm să urmăriți pagina oficială de Facebook, evenimentul creat special, dar și pagina de LinkedIn.

TaxEU Forum 2024 București este organizat de Evensys în parteneriat cu TaxHouse-Taxand România, EY România, Biriș Goran, BDO România, PwC România, RSM Romania, TPA România, bpv Grigorescu Ștefănică, Crowe România și Noerr.

Despre Evensys
Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminare proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri