Programul Fast Start va incepe in februarie 2009. Timp de doi ani, fiecare dintre candidatii selectionati va primi doua proiecte diferite, in doua tari europene.

Inca din primul an, acestora li se vor oferi responsabilitati in subsidiare UniCredit Group in afara tarii. Incepand cu al doilea an, cursantii vor fi relocati pe noi pozitii, intr-o alta tara, pentru a-si dezvolta in continuare abilitatile manageriale.

Programul se finalizeaza cu oportunitatea de a-si prezenta propriul proiect inovativ conducerii UniCredit, ceea ce reprezinta sansa de a obtine o pozitie importanta in echipa internationala a unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa.

„Fast Start a fost creat pentru a lansa specialisti in banking si viitori lideri”, a spus Daniela Rohan, Director Executiv Resurse Umane al UniCredit Tiriac Bank. „Programul este superior unui master in banking pentru ca se pune accent pe experienta practica alaturi de unii dintre cei mai buni profesionisti din Europa. Este o sansa extraordinara ca, imediat dupa facultate, sa-ti poti aduce contributia concreta in cadrul Grupului UniCredit, in cadrul unor proiecte importante.”

Citeste si:

Cursantii vor avea posibilitatea sa se specializeze intr-unul din segmentele de retail bancar, corporate, private banking, managementul activelor si altele.

Eligibili pentru Fast Start sunt absolventii de facultate cu abilitati analitice si conceptuale dezvoltate, orientati catre atingerea obiectivelor, catre calitate si care pot lucra eficient in grupuri multiculturale. Candidatii ideali trebuie sa aiba rezultate academice extraordinare, trebuie sa fi participat la cursuri de practica (internship) de preferinta internationale si sa cunoasca foarte bine limba engleza si cel putin o alta limba straina (italiana, germana sau o alta limba est-europeana, cu exceptia limbii materne). De asemenea, acestia trebuie sa aiba disponibilitatea de a se muta intr-o alta tara.

Cei interesati se pot inscrie trimitand CV-ul si o scrisoare de intentie in care trebuie sa precizeze zona de business bancar in care doresc sa intre, ambele in limba engleza, la adresa faststart@unicreditgroup.eu, pana la data de 1 noiembrie 2008.