Bank of Cyprus a deschis o sucursala in Ploiesti

Bank of Cyprus Romania a inaugurat, la inceputul lunii decembrie, prima sucursala din Ploiesti, care se adauga celor sapte deja existente, sase in Bucuresti si una in Constanta, si se adreseaza atat segmentului de retail - populatie si intreprinderi mici si mijlocii, cat si marilor companii.

Dupa cum a declarat Irene Papadopoulou, director retea sucursale Bank of Cyprus Romania, planul de dezvoltare pentru 2009 vizeaza o extindere organica si echilibrata, ce se va concretiza prin deschiderea a inca 15 sucursale, atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara.

Bank of Cyprus Romania ofera clientilor sai o gama larga de produse si servicii in conditii avantajoase: credite ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare, depozite in lei si euro cu dobanzi foarte atractive, conturi curente, conturi de economii, produse de microlending, online banking si cardul de debit VISA Classic.

n urma unui parteneriat incheiat cu Banca Transilvania, posesorii cardurilor Visa Classic de la Bank of Cyprus pot retrage numerar, cu comision zero, atat din ATM-urile BoC cat si din reteaua Bancii Transilvania – peste 750 unitati in toata tara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri