Compania romaneasca Allview a anuntat luni lansarea notebook-ului APC D425 cu o diagonala de 13,3 inci, intrand astfel pe piata laptop-urilor, conform companiei.
Procesorul este Intel Atom D425 la 1,8 Ghz, hard disk-ul fiind de 320 Gb. Computerul are 2 Gb RAM. Pretul laptop-ului este de circa 1.100 lei.

“Diversificarea portofoliul de produse vine in urma unui studiu amanuntit al pietei de produse IT si electronice, modelul reprezentand echilibrul perfect intre nevoile consumatorilor si un buget mediu de care ar dispune pentru achizitionarea lui”, a declarat Silvia Soare, marketing manager.

Mai multe detalii si specificatii tehnice ale noului produs sunt afisate pe site-ul producatorului. Notebook-ul poate fi achizitionat in reteaua de magazine Selgros Cash&Carry si in curand in mediul online, initial la eMag.ro.

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 producator si distribuitor de telefoane mobile Dual SIM si produse electronice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri