Samsung Galaxy S III, prezentat pentru prima data in cadrul targului tehnologic CES, isi va face debutul in Barcelona, la Mobile World Congress 2012, care se desfasoara in perioada 27 februarie - 1 martie.
Galaxy S III urmeaza sa fie prezentat oficial la MWC, scrie GSMArena, preluand informatiile postate pe Twitter de bloggerul rus Eldar Murtazin.

Potrivit acestuia, Samsung Galaxy S III va avea un ecran cu rezolutie HD, o camera foto de 12 MP si un procesor quad-core de peste 1,5 Ghz..

Totodata, Samsung Galaxy S III este asteptat cu sistemul de operare Android 4.0 „Ice Cream Sandwich” si cu numeroase imbunatatiri fata de predecesorul sau, Galaxy S II.

Noul terminal va avea un rival pe masura si anul acesta, Apple urmand sa lanseze iPhone 5.

Viitoarea generatie de smartphone-uri a celor de la Apple va avea un ecran cu diagonala de 4 inch, fata de 3,5 inch, cat masoara actualul iPhone 4S, potrivit unor informatii neoficiale de la o sursa din cadul Foxconn, unul dintre producatorii chinezi ai gadgeturilor Apple, citata de Slashgear.

Display-urile noillor telefoane Apple vor fi produse de coreenii de la LG.

Aceeasi sursa care a dezvaluit anul trecut ca Apple nu lucreaza inca la iPhone 5, ci va lansa un iPhone 4 modificat, sustine acum ca noul telefon Apple ar putea ajunge pe piata in aceasta vara.

Foto: droidmatters.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri