Centrul din Sibiu este cel de-al doilea dechis de CGS Europe in Romania, compania avand sediul la Bucuresti.

CGS Europe livreaza servicii IT catre clienti din US si Europa. Centrul din Sibiu va presta servicii in special catre zona europeana, insa compania are in vedere si clienti din USA.

“Furnizam servicii catre un portofoliu complex de clienti de talie internationala, si datorita unui potential de forta de munca dinamica in aceasta regiune, Sibiu reprezinta destinatia ideala pentru acest business”, a afirmat Phil Friedman, presedinte si CEO al CGS.

Vor dezvoltatori cu experienta, vorbitori de engleza si germana

Compania isi doreste sa angajeze in urmatoarea perioada in jur de 100 de dezvoltatori software cu experienta, cunoscatori de limba engleza si germana. Procesul de recrutare a inceput deja.

Citeste si:

Proiectele ce vor fi livrate din Sibiu vor fi lansate in aprilie anul acesta si au o durata estimata de minim sapte ani.

Computer Generated Solutions este o companie cu 4.500 angajati si 20 de sedii in America Latina, America de Nord, Europa si Asia.

In Romania, CGS Inc este reprezentata cu doua entitati proprii, CGS Romania, companie ce furnizeaza servicii de contact center pentru clienti de pe trei continente si CGS Europe, companie ce furnizeaza servicii IT pentru clienti din SUA si Europa, inclusiv Romania.