O noua fotografie cu urmatoarea generatie Samsung Galaxy S3 circula in aceste zile pe internet. Poza ilustreaza un smartphone de culoare alba si, exact ca si in cazul lansarii iPad, pe display-ul noului model de telefon se face trimitere catre ziua cand va avea loc si lansarea oficiala a acestuia
Galaxy S3 ar putea fi lansat pe 22 mai 2012, asa cum apare pe display, intr-un eveniment organizat de catre coreenii de la Samsung. Aceasta ar urma sa aiba loc la Londra si va fi transmis live pe internet intre orele 6:00 si 7:00 PM (8:00-9:00PM - ora locala a Romaniei).

Samsung Galaxy S3 va avea un ecran cu rezolutie HD, cel mai probabil de 4,8 inch, o camera foto de 8 sau 12 MP si un procesor quad-core de peste 1,5 GHz. Procesorul, realizat cu o noua tehnologie de 28nm, ar putea fi cu 26% mai rapid si ar avea un consum cu 34% pana la 50% mai mic decat modelele precedente.

Totodata, Samsung Galaxy S3 este asteptat cu sistemul de operare Android 4.0 „Ice Cream Sandwich” si cu numeroase imbunatatiri fata de predecesorul sau, Galaxy S2.

Noul terminal va avea insa un rival pe masura si anul acesta, Apple urmand sa lanseze, in toamna acestui an, iPhone 5.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri