77% dintre romani declara ca Internetul este cea mai valoroasa sursa de informare pentru ei, iar 68% considera ca acest mediu reprezinta si principala sursa de divertisment. In acest context, UPC Romania lanseaza Digital Nature, o noua platforma online pentru documentare si divertisment.

Upcdigitalnature.ro

se adreseaza pasionatilor de natura, carora le pune la dispozitie nenumarate optiuni de petrecere a timpului in aer liber, sfaturi practice si idei de explorare a celor mai frumoase locuri din Romania.

Digital Zoo, prima gradina zoologica virtuala din Romania, este acum integrata in UPC Digital Nature. Digital Zoo transforma Zoo Baneasa in prima gradina zoologica cu QR coduri din Romania, prin instalarea in exclusivitate a sistemului de QR coduri. Prin scanarea cu smartphone-ul a celor aproximativ 90 de QR coduri de la amplasamentele Gradinii Zoologice, vizitatorii pot descoperi instantaneu informatii despre fiecare specie de la Zoo.

Integrarea offline-ului cu online-ul reprezinta pentru UPC si o miscare de marketing, utilizatorii fiind trimisi, dupa scanarea codurilor QR, pe o pagina branduita de operatorul telecom.

Principalii concurenti ai UPC sunt Orange, Vodafone, Cosmote, Romtelecom si RCS&RDS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri