Potrivit AFP, pagina de Facebook a grupului public de televiziune VGTRK a publicat luni o fotografie cu Goebbels, citand parerea acestuia despre Lenin, in cadrul unei serii care prezenta parerile unor personalitati despre Lenin, lansata pentru a comemora implinirea a 90 de ani de la moartea fondatorului statului sovietic.

"Ne cerem scuze in fata cititorilor nostri pentru aceasta publicare contrara eticii", a scris, marti, grupul VGTRK pe pagina sa de Facebook, citita de 1,1 milioane de persoane.

"Va anuntam astazi ca echipa noastra de marketing specializata in retele de socializare a fost concediata in integralitate", a adaugat grupul de presa.

Acea publicare pe Facebook a fost facuta luni, in ziua in care Rusia sarbatorea implinirea a 70 de ani de la ridicarea blocadei naziste asupra Leningradului (vechiul nume sovietic al orasului Sankt Petersburg), care a facut peste 1 milion de morti in randul populatiei civile - victime ale foametei si ale bombardamentelor - din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Sursa foto: captura wikipedia.org