Firma Industrial Software Sibiu va furniza autoritatii de reglementare in comunicatii, ANCOM, o platforma informatica destinata masurarii calitatii serviciului de acces la internet, valoarea contractului fiind de 2,4 milioane de lei, cu TVA inclusa.

Prin anuntul de participare, ANCOM a estimat valoarea contractului la 2,7 milioane de lei, cu TVA.

Alaturi de Industrial Software Sibiu, la licitatie s-au mai inscris Holisun SRL Baia Mare si Power Net Consulting SRL Bucuresti.

Cu o durata de 6 luni, contractul presupune furnizarea si implementarea unei platforme informatice pentru masurarea calitatii serviciului de acces la internet, prin livrarea de echipamente hardware si software si prestarea serviciilor aferente, se mentioneaza in anuntul de atribuire publicat pe www.e-licitatie.ro.

Finantarea va fi asigurata din surse proprii ale ANCOM.

Infiintata in 1998, Industrial Software Sibiu este o firma cu capital romanesc care furnizeaza aplicatii software la comanda. Cu afaceri de 11,9 milioane de lei in 2012, actionarii firmei sunt Cristian Ioan Domsa - 95%, Mircea Greavu - 2,5% si Adrian Corabian - 2,5%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri