Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobile de pe piata locala, este noul sponsor al Ligii 1 de fotbal, in locul Bergenbier, competitia schimbandu-si numele in Liga 1 Orange.

Sportul este una dintre directiile principale ale strategiei de sponsorizare a companiei, alaturi de cinema si muzica.

„Pentru foarte multi microbisti numele Orange a devenit sinonim cu fotbalul, in urma unui intreg sir de proiecte dedicate, precum sustinerea unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Romania, pachetul PrePay Suporter sau aplicatia Fotbal Info, dar si prin parteneriatele pentru competitiile internationale UEFA EURO 2012 si UEFA EURO 2016. Noul acord, impreuna cu noua oferta, vin sa completeze actiunile in care ne-am implicat de-a lungul anilor in lumea fotbaluluit”, a declarat Jean-François Fallacher, CEO al Orange Romania.

Parteneriatul aduce o oferta noua pentru microbisti. Prin Orange TV Go, solutia Orange TV pentru dispozitivele mobile, clientii Orange cu abonamente din noua oferta pot urmari nelimitat meciurile din Liga 1 pe telefon, tableta sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului Orange TV si pe ecranul mare al televizorului.

Clientii care au sau activeaza pana pe 10 ianuarie 2016 un abonament Orange Me, Orange Pro sau Orange Net au acces nelimitat la meciurile din Liga 1 Orange prin Orange TV Go, oriunde ar fi. De astazi, ei au acces nelimitat fara costuri suplimentare la canalele Look TV HD si Look Plus HD, care difuzeaza toate meciurile din Liga 1, prin serviciul Orange TV Go.

Citeste si:
Gala Wall-Street.ro 2019: Castigatorii celor 30 de ani de capitalism
Gala Wall-Street.ro 2019:...

Posturile raman disponibile si pentru clientii cu abonamente Orange din oferte anterioare, care au inclus in abonament accesul la o selectie de canale romanesti prin Orange TV Go.

Canalele Look TV HD si Look Plus HD si meciurile Ligii 1 Orange pot fi vizionate in continuare fara taxe suplimentare si de catre toti utilizatorii serviciului Orange de televiziune, caree au activ un abonament Orange TV prin satelit sau o optiune Orange TV Go pentru utilizare pe mobil.
Clientii Orange au trafic gratuit pana pe 31 decembrie pentru a urmari continut prin serviciul Orange TV Go.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, compania avand circa 10,28 milioane de clienti si afaceri de 697 milioane de euro in primele noua luni ale anului. Principalii concurenti sunt Vodafone, Telekom si RCS&RDS.

Citeste si:
Circulatia la metrou, prelungita cu ocazia meciului Romania-Suedia
Circulatia la metrou,...
Sursa foto: http://www.lpf.ro/presa/orange-noul-partener-principal-ligii-1-16-11-2015.html

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Scad tarifele pe care operatorii mobili le percep intre ei