Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobile de pe piata locala, este noul sponsor al Ligii 1 de fotbal, in locul Bergenbier, competitia schimbandu-si numele in Liga 1 Orange.

Sportul este una dintre directiile principale ale strategiei de sponsorizare a companiei, alaturi de cinema si muzica.

„Pentru foarte multi microbisti numele Orange a devenit sinonim cu fotbalul, in urma unui intreg sir de proiecte dedicate, precum sustinerea unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Romania, pachetul PrePay Suporter sau aplicatia Fotbal Info, dar si prin parteneriatele pentru competitiile internationale UEFA EURO 2012 si UEFA EURO 2016. Noul acord, impreuna cu noua oferta, vin sa completeze actiunile in care ne-am implicat de-a lungul anilor in lumea fotbaluluit”, a declarat Jean-François Fallacher, CEO al Orange Romania.

Parteneriatul aduce o oferta noua pentru microbisti. Prin Orange TV Go, solutia Orange TV pentru dispozitivele mobile, clientii Orange cu abonamente din noua oferta pot urmari nelimitat meciurile din Liga 1 pe telefon, tableta sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului Orange TV si pe ecranul mare al televizorului.

Clientii care au sau activeaza pana pe 10 ianuarie 2016 un abonament Orange Me, Orange Pro sau Orange Net au acces nelimitat la meciurile din Liga 1 Orange prin Orange TV Go, oriunde ar fi. De astazi, ei au acces nelimitat fara costuri suplimentare la canalele Look TV HD si Look Plus HD, care difuzeaza toate meciurile din Liga 1, prin serviciul Orange TV Go.

Posturile raman disponibile si pentru clientii cu abonamente Orange din oferte anterioare, care au inclus in abonament accesul la o selectie de canale romanesti prin Orange TV Go.

Canalele Look TV HD si Look Plus HD si meciurile Ligii 1 Orange pot fi vizionate in continuare fara taxe suplimentare si de catre toti utilizatorii serviciului Orange de televiziune, caree au activ un abonament Orange TV prin satelit sau o optiune Orange TV Go pentru utilizare pe mobil.
Clientii Orange au trafic gratuit pana pe 31 decembrie pentru a urmari continut prin serviciul Orange TV Go.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, compania avand circa 10,28 milioane de clienti si afaceri de 697 milioane de euro in primele noua luni ale anului. Principalii concurenti sunt Vodafone, Telekom si RCS&RDS.

Sursa foto: http://www.lpf.ro/presa/orange-noul-partener-principal-ligii-1-16-11-2015.html

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri