Orange Romania a inaugurat miercuri un nou magazin in urma unei investitii de un milion de euro, acesta fiind si primul care transpune un nou concept de imagine, potrivit oficialilor companiei. "Este primul magazin din Romania dezvoltat pe acest nou concept ce presupune punerea la dispozitia vizitatorilor a unui spatiu social si multifunctional", a declarat citat de NewsIn presedintele Orange Romania, Richard Moat.

In noul magazin, vizitatorii pot testa produsele si serviciile Orange, pot cumpara cele mai noi modele de telefoane, pot servi o gustare sau o cafea, pot citi presa, se pot uita la stiri sau pot lucra pe laptop. Pentru clientii business, exista zone speciale dedicate serviciilor de transfer de date si e-mail mobil. Pentru cei curiosi, exista o zona de testare a ultimelor noutati, iar pentru cei pasionati de jocuri, o zona unde se pot juca pe telefonul mobil.

"Orange concept store" este al 31-lea magazin din reteaua proprie si se are o suprafata de 653 metri patrati impartita pe trei nivele. Pana la sfarsitul anului, compania tinteste o retea proprie formata din cel putin 42 de magazine, urmand sa deschida magazine "Orange concept store" in toate orasele mari ale tarii, desi oficialii companiei nu au comunicat alte detalii referitor la numarul acestora sau locatia precisa.

In 2007 Orange Romania va mai deschide cel putin 18 noi centre de distributie specializate, au declarat oficialii companiei. Orange Romania se va concentra in viitor pe distributia prin dealeri specializati, dar va continua colaborarea si cu partenerii nespecializati, cum ar fi retelele de hipermarketuri, potrivit lui Richard Moat.

Orange este lider de piata in Romania cu 7,2 milioane de clie nti la sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului 2006 si este parte a operatorului mobil Orange prezent in 17 tari. La sfarsitul lui 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti. Orange Romania ofera o gama de servicii de comunicati de voce, date, mesaje scrise, mesaje multimedia, wap, e-mail, GPRS, EDGE, 3G, wireless IP, WiFi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri