Atunci cand vine vorba de televizoare, cu siguranta, marimea ecranului conteaza. Si ca sa simtiti ca ati tras lozul norocos, venim cu o lista de 5 televizoare ieftine, dar cu diagonala mare.

Daca vreti sa va bucurati cu adevarat de o experienta de vizionare similara cu cea de la cinema, dar la o calitate mult mai buna, aveti nevoie de un televizor cu diagonala mare. Si ca sa nu simtiti ca tocmai vi s-a micsorat portofelul, am facut o lista cu 5 televizoare ieftine.

Televizor LED Star-Light, 140 cm, Full HD

Primul de pe lista noastra cu televizoare ieftine este Star-Light, acesta avand si cea mai mare diagonala dintre toate. Datorita unghiului de vizibilitate de pana la 178 grade, puteti viziona clar din aproape orice pozitie. Televizorul Star-Light beneficiaza de o intrare HDMI si port USB, dar si slotul CI+ pentru card. Gasiti televizorul aici si este chiar la reducere, cu 36%.

Televizor LED Smart Philips, 126 cm, 4K Ultra HD

Desigur, din aceasta lista cu telefoane ieftine, dar care au ecrane generoase, nu puteau lipsi producatorii celebri, cum e Philips. Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, Ultra HD aduce o imagine mai clara, cu adancime, contrast, miscare naturala si detalii vii de nivel superior. Functia DTS HD optimizeaza procesarea sunetului, pastrand continutul de sunet original, cu dialog extrem de clar. Cumparati televizorul de aici.

Televizor LED Smart LG, 139 cm, 4K Ultra HD

Procesorul Quad Core reduce zgomotul, imbunatateste claritatea, chiar si in timpul amplificarii imaginilor de rezolutie mai redusa la o calitate vizuala aproape de 4K. Tehnologia de sunet multichannel produce efectul ultra surround. Functia noua televizorului va permite sa vizionati imagini si clipuri realizate in 360 grade cu telefonul mobil sau camera 360 dedicata. Cea de Bluetooth permite conectarea la televizorul LG UHD in mod practic, rapid si fara fir. Comandati televizorul de aici.

Televizor LED Smart Wellington, 140 cm, 4K Ultra HD

Lumea nu-i facuta numai din Samsung, Panasonic, LG sau Sony - cei mai cunoscuti producatori de televizoare - dar mai apare cate un Vestel, producatorul televizoarelor Wellington, care ii pune in incurcatura. Sunt televizoare ieftine, dar care asigura un nivel decent al calitatii. Permite sa redati filmele si pozele din smartphone sau tableta direct pe ecranul generos sau aveti optiunea de a le viziona de pe stick-ul tau USB. Puteti comanda televizorul de aici, de asemenea, la un pret mai mic, cu aproape 40%.

Televizor LED Smart Panasonic, 123 cm, 4K Ultra HD

Cel mai scump de pe lista noastra cu televizoare ieftine este acest Panasonic, care trece putin peste 2.000 de lei, dar isi merita banii. Functiile de control ale retroiluminarii si de procesare a semnalului sunt combinate pentru a controla luminozitatea. Modul Sport al televizorului imbina nuantele vii cu un efect de sunet surround pentru vizionarea meciurilor de fotbal si a altor sporturi la un nivel realist. Cumparati televizorul de aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri