Filmora 9, un program pentru cei care vor să facă editare video rapid și simplu

Consumul de conținut video înregistrează creșteri semnificative de la an la an, trend ce impulsionează din ce în ce mai multe persoane să creeze astfel de conținut. Unul dintre programele care îți oferă posibilitatea de a-ți edita videoclipurile pentru a le face mai atractive în fața audienței din online este Wondershare Filmora 9.

Filmora este un editor video care vine cu o interfață mai ”aerisită” decât cea oferită de către Adobe Premiere Pro și cu o suită de funcționalități standard pe care le puteți observa în imaginea de mai jos.

Filmora 9 pune la dispoziția utilizatorilor o bibliotecă audio și funcționalități care îți permit să descarci conținut media direct de pe Facebook, Instagram și Flickr, fiind un program potrivit pentru cei care doresc să își editeze rapid video-urile la o calitate decentă fără a insista pe anumite detalii de grafică și sunet ce necesită o suită mai complexă de opțiuni, ce pot fi regăsite în varianta Pro sau în programe precum Adobe Premiere Pro.

Filmora 9 poate fi testat gratuit, iar apoi puteți achiziționa un abonament anual de 39,99 de dolari sau unul pe viață la prețul de 69,99 de dolari. În cazul în care îl veți cumpără în scop profesional pentru a crea conținut pentru business-ul vostru, prețul este de 155,88 de dolari pe an și poate fi accesat de mai multe persoane din echipă.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri